INSPIRATION

MASH

dsc_0134 dsc_0135Til min fødselsdag i september fik jeg foræret den fineste gave af min søsters kæreste, nemlig en tur på Mash for at opleve deres lækre brunch. Vi fandt endelig tid til at gøre det i dag, hvilket var helt perfekt. Det er uden tvivl den bedste brunch jeg har smagt. Som jeg sagde til min søster og hendes kæreste “jeg tror at jeg er i brunch-heaven”. Der manglede på ingen måde noget. Står du og skal invitere en på brunch eller har brug for en god omgang selvforkælelse, så kan jeg klart anbefale Mash Skovriderkroen. Desuden kan man gå en hyggeligt tur i skønne omgivelser efter at man har spist. Det gjorde vi efter at vi havde spist, og så endda i det skønneste vejr. Har I nogle spændende planer for weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION