SKAM ANMELDELSE

IT’S ALL ABOUT THE DETAILS

picmonkey-collage-hvid// NELLY STØVLER // GINA TRICOT JAKKE // NOELLA TASKE // DESIGNERS REMIX KJOLE //

Jeg gjorde noget lidt vanvittigt i dag, nemlig at iføre mig bare ben, trods vejret. “Man må lide for skønheden”, og det gjorde jeg i dag, for jeg synes ikke at det ville blive et gennemført look med strømpebukser indenunder. Herre gud, tænker i nok…
I hvert faldt fik jeg hoppet i nogle af mine absolut yndlings items i dag – både jakken og støvlerne. Jakken er helt klart et af mine bedste køb, og en ting som jeg bruger meget. Støvlerne må jeg være ærlig og indrømme, at jeg ikke får brugt så meget, da de er mere velegnet som “gå-i-byen” støvler og ikke så oplagte til hverdag. Jeg ville dog ønske at jeg kunne gå i disse støvler dagligt, og ligne en blond udgave af Kim Kardashian, dog med mindre hofter, haha. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAM ANMELDELSE