TODAY'S MOOD

INSPIRATION

interioer-collage
Hej piger,
Beklager stilheden herinde, men jeg har simpelthen arbejdet som en sindssyg og er tilmed lige blevet ramt af sygdom. Tænkte at det var oplagt at lave et lille indlæg nu, hvor jeg absolut intet laver andet end at putte mig under dynen og vente på at jeg bliver rask. Hvis nogen af jer ligger inde med gode tips til at blive rask hurtigt, så er jeg åben for alle gode råd.
Egentlig skulle dette indlæg ikke handle om dårlige undskyldninger og sygdom, men om min store kærlighed til pinterest. Jeg kan bruge flere timer på at sidde og finde inspiration på pinterest. Det er en af de bedste platforme – faktisk bedre end instagram, hvis du spørger mig. Har i denne sammenhæng udarbejdet en fin collage. Billederne er nogle som jeg har gemt i min “interiør” mappe på pinterest. Jeg har alverdens mapper på pinterest som er fyldt med godter. Tænker at jeg inden længe vil vise jer et lille glimt af mit værelse og resten af indretningen i mit og min mors skønne hjem. Smid gerne jeres egen pinterest i en kommentar, så kan jeg måske finde endnu mere inspiration og bruge tiden på noget hyggeligt nu hvor jeg ligger syg. I kan finde min profil på pinterest lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S MOOD