MY BIRTHDAY CAKE

WEAR A SCARF

_.e. (1 of 1)_.e. (1 of 1)-2PicMonkey CollageDESIGNERS REMIX JAKKE // DAY BIRGER ET MIKKELSEN TØRKLÆDE // NOELLA TASKE //

I går morges nåede jeg lige et smut forbi Designers Remix’ lagersalg på Nørrebro, hvor jeg fandt denne fine hvide jakke. Jeg var fuldkommen solgt da jeg så den – tror nærmest, at det var kærlighed ved første blik. Købte faktisk også en kjole på lagersalget, som jeg glæder mig helt vildt meget til at vise jer. Jeg lover jer, at der kommer billeder af kjolen meget snart. Har faktisk allerede fået taget jakken i brug sammen med mit nye silketørklæde fra Day Birger Et Mikkelsen. Som sagt har jeg købt jakken på lagersalg, så derfor er mit bedste tip at holde øje på trendsales, hvis den har interesse. Dog ved jeg, at tørklædet kan købes i Day Birger Et Mikkelsen. God aften, allesammen.

2 kommentarer

 • Lifestylebloggerne

  Super lækkert outfit du har på. Helt sikkert noget jeg selv gerne ville have <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Tusind tak – det glæder mig meget at høre 🙂
   Er glad for at du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BIRTHDAY CAKE