SUIT UP

MANDAGSTIP

PicMonkey CollageGodmorgen piger,
Jeg faldt for et par dage siden over dette fine hårprodukt i H&M, som kun koster 79,95 hvis ikke jeg husker helt forkert. Må nok indrømme, at det var emballagen som tiltalte mig allermest da jeg så denne her i butikken. Det har dog vist sig at være et rimelig okay produkt til mit hår. Det fungerer således, at man sprayer det i håret fra midten og videre ned i spidserne. Jeg gør så det, at jeg reder mit hår igennem bagefter. Ens hår bliver virkelig silkeblødt og selve produktet har lidt samme funktion som en hårolie. Kan klart anbefale denne spray conditioner, hvis man gerne vil have bløde lokker og hjælp til nemmere at kunne rede ens hår igennem. Håber at i kunne bruge mit lille mandagstip!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUIT UP