MY FAVORITE BOOKS

SUIT UP

PicMonkey Collage DSC_0119MONKI SUNGLASSES // SELECTED FEMME BLAZER // ENVII PANTS // TEE & SNEAKERS H&M // 

God eftermiddag piger! I dag har jeg brugt hele formiddagen sammen med min søster, som resulterede i fjollede boomerangs, god frokost og nye items til garderoben som jeg vil vise jer snarest. Jeg er helt forelsket i kombinationen af den oversize blazer, flarepants og sneakers – det ser sgu ret sejt ud, hvis jeg selv må sige det.
Resten af dagen skal jeg bruge på at ordne nogle småting inden jeg i aften får besøg af min veninde og hendes kæreste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE BOOKS