ASOS WISHLIST

MY FAVORITE BOOKS

DSC_0061DSC_0057DSC_0058Her er en lille update på mine fortrukne bøger. Min søster er netop vendt hjem fra Paris med den fineste Coco Chanel bog til mig, som ses på billederne. Den er allerede blevet en af mine favoritter. Bogen er stillet op som et eventyr, der handler om Coco Chanels liv, hvilket gør den utrolig fin og personlig. Den næste bog på ønskelisten er HOMESICK DIY, som kan findes her. Nu vil jeg løbe igen, og bruge resten af dagen i selskab med min søster og en god film!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS WISHLIST