I'M BACK

I JUST BOUGHT

DSC_0036 DSC_0029 DSC_0026Hvis du er på udkig efter et par stiletter, som kan bruges til både hverdag og fest, så bliv hængende. Jeg har nemlig netop fundet disse fine stiletter fra Day Birger et Mikkelsen, og de er simpelthen så fine og klassiske. Hælen er ikke så høj, hvilket gør dem helt perfekte til hverdagsbrug eller en aften ude, hvor man ikke behøver at gå tidligt hjem på grund af ømme fødder. Min plan er, at style dem til et par boyfriendjeans, en basic t-shirt og en læderjakke til at fuldende looket. Hvis du er lige så forelsket i dem som jeg er, så klik dem hjem lige her.
Forsat god dag piger! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK