A NEW CHAPTER

ASOS WISHLIST

Unknown-11. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Godmorgen piger,
Jeg har på det seneste fundet en masse fine sko på asos, som jeg stærkt overvejer at klikke hjem. Jeg står og mangler et par gode flade sko, som jeg kan bruge på mit arbejde. Har længe overvejet et par mules i og med, at de også giver en lidt højde. Min personlige favorit er nok par nr. 2 på grund af de fine detaljer. Er dog også helt vild med det første par – både som en arbejdssko, men også til derhjemme.
Hvad siger I? Har I en favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A NEW CHAPTER