I JUST BOUGHT

A NEW CHAPTER

7 (1 of 1)De seneste par uger har været lettere hektiske for mit vedkommende arbejdsmæssigt, dog i selskab med nogle skønne kollegaer og smil. For en måned siden opsagde jeg min stilling hos bestseller for at prøve nye kræfter af et andet sted, som jeg ser meget frem til. I går var min sidste arbejdsdag i VERO MODA. Det er endnu ikke helt gået op for mig, at jeg ikke skal arbejde der mere. Jeg har været meget glad for at være i VERO MODA, og det er derfor også en smule sørgmodigt at skulle forlade stedet. Med det sagt er jeg både glad og spændt på at skulle starte på mit nye arbejde.
I må have en dejlig weekend!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT