SOMETHING BLUE

TOGA PULLA

IMG_7063

Jeg har netop investeret i disse lækre støvler fra Toga Pulla. Har længe overvejet at købe støvlerne, men aldrig rigtig fået det gjort. Efter at have set dem på flere rundt i Københavns gader og dagligt på min søsters fødder, besluttede jeg mig for at gøre det. Næste problem i forbindelse med købet af støvlerne var farve og style.. skulle det være de khaki grønne, sort ruskind eller skind? Som billedet viser endte jeg med at vælge de sorte i skind, på baggrund af det rå look og krokodilleskindet. Jeg er allerede fuldstændig forelsket i mine nye støvler og glæder mig til at tage dem i brug og style dem. Fortsat god aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING BLUE