WHITE TOP

NYT KAPITEL

10704162_1567711243448673_13644544632699392_nFor et stykke tid siden blev jeg tilbudt at påbegynde stillingen som stylist hos smykkefirmaet hvisk, som jeg besluttede mig for at tage imod. I forbindelse med dette vil jeg fremlægge de nyeste kampagner og styles af deres smykker på henholdsvis instagram og bloggen. Dette vil have betydning for jer, som følger mig på de sociale medier og her, i den forstand, at i vil få adgang til rabatkoder og lignende på hvisk smykker. Jeg ser frem til at starte samarbejdet med hvisk, og dermed vise jer deres fine smykker.
Hvis i vil følge min stylingprofil og mine stylings for hvisk, så klik her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE TOP