TOGA PULLA

HVISK X FREDES BLOG

IMG_1245IMG_1249
I går deltog jeg i lanceringen for HVISK X FREDES BLOG. Det var spændende at se hovedpersonen bag Fredes Blog, og se hvilke kreationer og overvejelser der var gjort omkring designet. Kollektionen består primært af emojis, som repræsenteres på smykkerne. Hendes udgangspunkt i forhold til kollektionen var smileys og deres enkelthed. Hele ideen omkring smileys finder jeg meget kreativ og spændende, i den forstand, at det lykkes at skabe et mere anderledes og sjovt design. Smykkerne blev udgivet i går og kan købes her.
God weekend! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOGA PULLA