HVISK X FREDES BLOG

DOTS AND GLASS

IMG_1355 IMG_1370 IMG_7171

Jeg er netop kommet hjem efter en shoppetur, som foregik i selskab med mine piger. Denne gang skulle der ikke kigges på tøj, sko eller tasker, men derimod nærmere interiør. Jeg har længe været på udkig efter nogle fine glas til drinks, kaffe, juice og lignende. Det lykkedes mig endelig at finde nogle, som faldt i min smag. Stilmæssigt ligner de til forveksling whiskyglas, dog større. Desuden findes de også i en mindre udgave, hvis man synes at de andre bliver for store. Jeg valgte at købe dem i begge størrelser, fordi at jeg selvfølgelig ikke kunne beslutte mig for, hvilken størrelse jeg bedst kunne lide. 
Smid gerne en kommentar, hvis I har spørgsmål eller forespørgsler på bestemte indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK X FREDES BLOG