FLARE PANTS AND SUEDE

BALMAIN x H&M DK

balmain

Så er det i morgen, at dørene åbnes til Balmains kollektion for H&M – det er en kollektion, som de fleste danskere har ventet på, hvilket man sagtens kan forstå når man har set udvalget af varer. Jeg har selv fundet et par enkelte favorit-items, som jeg meget gerne vil have hjem i min garderobe. De fleste mennesker har stiftet bekendtskab med Kendall Jenner og Gigi Hadid – de fremgår som frontfigurer for dette års kollektion. Der gøres brug af de lækreste IT-girls, hvilket er oplagt og gennemført til netop denne kollektion – jeg er positiv overrasket over kollektionens udvalg af varer og deres promotionvideo.
Jeg er spændt på at se kollektionen shine i Københavns natteliv og på diverse sociale medier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLARE PANTS AND SUEDE