CAT EYE SUNGLASSES

TROMPETBUKSER OG OFF SHOULDER TOP

ASOS BLUSE & SOLBRILLER – ZARA TASKE & SKO – FILIPPA K BUKSER – STELLA MCCARTNEY ARMBÅND – TAG HEUER UR

Jeg er blevet utrolig glad for trompetbukser og tilmed de mange måder at style dem på. I denne omgang har jeg stylet dem med min nye off shoulder top fra Asos, samt min favorit taske og støvletter fra Zara. Simpelt, minimalistisk og et klassisk hverdagslook. Ønsker man et mere afslappende look, kan man erstatte støvletterne med sneakers eller et par fine sandaler for at gøre outfittet mere sommerligt. Jeg har tilføjet mine nye solbriller til dagens look, som en fin detalje.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAT EYE SUNGLASSES