HERMES BRACELET

INTERIØR INSPIRATION

DSC_0650 DSC_0652Til jer der har fulgt med i programmet “Nybyggerne” på Tv2, vil i måske kunne genkende disse billeder. Min søster har en svaghed for gul, så selvfølgelig faldt “det gule hjem” fra nybyggerne i hendes smag. Anne og Simon som er ejere af “det gule hjem” designede disse grafiske billeder, som min søster slet ikke kunne stå for. Vi kontaktede dem og på den måde lykkedes det os, at blive ejere af disse fine billeder. Godt nok er det længe siden vi købte billederne, men tænkte det kunne være meget interessant for jer læsere at se. Er helt vild med det grafiske og så ikke mindst den gule farve – hvad synes i om billederne?

2 kommentarer

 • Luna

  har lige læst din blog 🙂 vildt god! men er du stoppet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Det er jeg meget glad for at høre. Har desværre lige pause fra bloggen for et stykke tid, men hvem ved, måske vender jeg tilbage igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HERMES BRACELET