JANE KØNIG LOVETAG

HERMES BRACELET

DSC_0845 DSC_0843Måtte simpelthen bare vise jer mit nye Hermes armbånd. Min mor spottede dette fine armbånd på et loppemarked, så selvfølgelig måtte det med hende hjem. Det fine hvide og guld spiller godt sammen i farverne og så er det et fint, og ikke mindst klassisk armbånd.
Har brugt armbåndet meget, siden jeg fik det foræret. Trods mit ur er sølv, går det egentlig meget fint til dét og mine andre smykker. I ønskes alle en fortsat dejlig sommeraften derude – nyd det skønne vejr mens i kan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANE KØNIG LOVETAG