MARC BY MARC JACOBS COLLECTION

MOSS COPENHAGEN – BORDEAUX

DSC_0658 DSC_0661Noget jeg fuldstændig har glemt at vise jer, er disse fine køb fra Moss Copenhagen. Købte tingene da jeg var til Lagersalg på Nørrebro for et stykke tid siden, har bare glemt at få vist jer det. Leopardsættet bruger jeg mest når jeg er hjemme, mest fordi det er så hjemmeagtigt og hyggeligt. Skoene havde jeg faktisk på da jeg skulle se min søster til galla, de er super fede til et par stramme denim jeans og med en basic t-shirt, samt en blazer til. Hvad siger i til mine køb? Kan i lide dem?

4 kommentarer

 • Anne P.

  Øv at man ikke kan følge din blog på bloglovin, for den er ellers super fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Tak for de søde ord, det glæder mig meget at du følger med.
   Jeg har desværre haft lidt problemer med bloglovin, men jeg arbejder på at få det til at fungere!
   Fortsat god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • silverblonde

  Hvor fint! Glæder mig til at se det på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Er også super glad for sættet og skoene, skal nok sørge for at vise det på nogle kommende outfitbilleder inden længe!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARC BY MARC JACOBS COLLECTION