COS TRØJE

INTERIOR INSPIRATION – MY ROOM

DSC_0617DSC_0618DSC_0619Her er lidt værelsesinspiration (detaljer fra mit værelse). Fik for længe siden disse to fine borde fra mit arbejde (vero moda). Bordene er i plastik, og det ene er dækket med et marmorlook på toppen af bordet. Ovenpå de to borde har jeg magasiner, bøger,  en plexiglasboks til smykker og ikke mindst mine fine kubuslysestager. Synes bordene er super fine, og gode til at pifte mit værelse lidt op. Eftersom kobber er meget in lige pt. synes jeg det er super lækkert at bordene har kobberkanter.
Hvad synes i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS TRØJE